Siitä se taas alkaa. Talven aikana vahvistuneen Castillan kausi pääsee vihdoin alkamaan sadunhohtoisessa Amiksen illassa, kun nuoren joukkueen vieraaksi saapuu jo viime kaudelta tuttu RPS Lions. Molemmat joukkueet päättivät edellisen kauden riehakkaisiin nousujuhliin, mutta nyt katse on käännetty tulevaan. Kotijoukkueen preseason on ollut katkonainen, sillä seuran tarkat linjaukset yhdessä THL:n ja Palloliiton kanssa estivät joukkueen harjoittelun ja harjoitusottelut. Hyvä puoli vajaassa valmistautumisessa on kuitenkin vähäinen loukkaantumisten määrä. Edeltävän kauden tavoin osa kotijoukkueen kotijoukkueen kokoonpanosta majailee armeijan kasarmeilla, mutta Castilla saa silti täyden kokoonpanon jalkeille kauniiseen perjantai-iltaan.

 

Lappeenrannan Castillan seurajohto on ollut aktiivinen siirtomarkkinoilla joten Lappeenrannan yleisöystävällisimmällä stadionilla tullaan näkemään uusia kasvoja. Viime kauden tavoin ensimmäisessä kotiottelussa esitellään kauden 2020 kokoonpano ennen ottelun alkua.

 

Castilla voi valitettavasti vallitsevan tilanteen takia vastaanottaa vain ensimmäiset 500 katsojaa stadionin välittömään läheisyyteen. Kioskia ei järjestetä ottelussa.  Amiksen aurinkokatsomon oletetaan taas täyttyvän viimeistään klo 19:00 mennessä, joten ole ajoissa paikalla ja OLE CASTILLA!

 

Jälkipelit tarjoaa tottakai ravintola Totem!

 

Castilla-RPS Lions

Amis

19:00

Pin It on Pinterest